Εκμοντερνίζοντας το νόμο

Ένας πρωτότυπος τίτλος για ένα πρωτότυπο συνέδριο. Η Ιωάννα Λαγουμίδου, Νομικός και διαμεσολαβήτρια , είναι η νέα νομική ιδιότητα για την εξωδικαστική επίλυση των διαφορών, οργάνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο για να πληροφορήσει τους συναδέλφους της γύρω από τα νέα δεδομένα στο χώρο της νομικής κάλυψης, αλλά και της δικαιοσύνης, σε θέματα που αφορούν το χώρο των νέων τεχνολογιών, του διαδικτύου, την επιχειρηματική ιδιότητα της μόδας και την διανοητική ιδιοκτησία.

Οι ομιλητές, έλληνες και ξένοι, ανέπτυξαν σπουδαίες εισηγήσεις, οι οποίες κάλυψαν μεγάλο φάσμα ενδιαφέροντος, όπως είναι τα εμπορικά σήματα, το βιομηχανικό σχέδιο, η εφευρετική δραστηριότητα, η πνευματική ιδιοκτησία, τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα κ.α. θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος, όχι μόνον για τους νομικούς αλλά για όλους τους ανθρώπους της αγοράς.

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών εκπροσωπήθηκε στο Συνέδριο από την Πρόεδρό του Σοφία Οικονομάκου. Η κ. Οικονομάκου μετέφερε τον χαιρετισμό και τα συγχαρητήρια της Διοικητικής Επιτροπής του Δικτύου στην κ. Λαγουμίδου και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.